AUKEY-mekaaninen ja LED-valaistu pelinäppäimistö!

Amazon.de Price: 52,79  (as of 15/01/2021 18:24 PST- Details)

AUKEY-mekaaninen näppäimistö LED-valaistu pelinäppäimistö, jossa on 105 avainta (saksalainen asettelu), sininen kytkinmetallilevy, 100% haamumattomuuden estävä mekaaninen pelinäppäimistö PC-pelaajille ja kirjoitusvoimille

Kuvaus

AUKEY-mekaaninen ja LED-valaistu pelinäppäimistö!

AUKEY-mekaaninen näppäimistö LED-valaistu pelinäppäimistö, jossa on 105 avainta (saksalainen asettelu), sininen kytkinmetallilevy, 100% haamumattomuuden estävä mekaaninen pelinäppäimistö PC-pelaajille ja kirjoitusvoimille!

AUKEY KM-G6 DE -asettelu LED-valaistu mekaaninen näppäimistö 105 näppäimelläQWERTZ-asettelu Kirjoittamalla tavallisella tavalla saksalaisessa asettelussa ilman käyttöjärjestelmän lisäasetuksia .. 6-värinen taustavalo Jokaiselle näppäinriville on määritetty tietty väri. Kaksi jäljellä olevaa vapaata tilaa tarjoavat mahdollisuuden mukauttaa yksittäisiä valotehosteita. Kahdeksan esiasetettua valaistehostetta on suunniteltu OW-, BPS-, CF-, COD-, RTS-, LOL-, kilpa- ja NBA-peleihin. Voit myös lisätä omat 9. valotilat, kuten hengitys-, aalto- ja värimuutotilat. 105 nappia ja sininen kytkin Outemu-siniset kytkimet ovat ihanteellisia pelaamiseen tai työhön.

Tunnet olosi erittäin hyväksi herkkyyden vuoksi, kun napautat tätä painiketta. Antamien 105 avaimien avulla, jotka eivät sisällä haamukirjoitusta, kaikki tietokoneesi komennot otetaan käyttöön välittömästi ja viipymättä. Jokaiselle kytkimelle on testattu 50 miljoonaa näppäimen painetta ja 4,0 +/- 0,2 mm: n etäisyys.

Sininen kytkin tarvitsee vain 60 grammaa käyttövoimaa painettaessaan ja on yhtä lempeä kuin punaiset swichtit ja ruskeat näppäimet. Käytännöllinen muotoilu ja vedenpitävä Korkealaatuisesta materiaalista valmistettu näppäimistö ja vedenpitävästä metallilangasta valmistettu pinta on täydellinen päivittäiseen käyttöön. Vesitiivis: Jos pudotat maidon tai veden huolimatta näppäimistöltä, älä huoli. Koska näppäimistön pohjassa olevat kolme reikää nesteet pääsevät valumaan.

Mutta näppäimistössä voi olla vähän vettä, joten vettä on poistettava näppäimistöltä ravistamalla sitä.Huuri tilaa säästävä muotoilu nykyaikaiselle toimistollesi tai työpöydällesi Tekniset tiedot Syöttö: DC 5 V, 200 mA (DC) Näppäimistön asettelu: QWERTZNäppäinten lukumäärä: 105 Mekaanisen kytkimen tyyppi: sininen kytkin (OUTEMU) Järjestelmävaatimukset: Windows, Mac OS, Android

LED-taustavalo: 6-värinen taustavalo (jokaisella rivillä on erilainen tietty väri), 8 ennalta määritettyä valaistehostetta ja 2 jäljellä olevaa tilaa yksittäisille valaisefekteille – valitse joko esiasetettu tehoste tai säädä yksittäinen valaistehoste itse.

Outemu Blue -kytkin: Jokainen kytkin on testattu 50 miljoonalla näppäimen painalluksella. Hyvän tuntoherkkyyden ja napsautusäänen ansiosta saat positiivisen kaikua pelatessasi tietokonepelejä tai työskennellessäsi.

105-näppäimen haamukuvien estäminen: Kaikki näppäimet eivät ole ristiriidassa keskenään, joten voit käyttää mitä tahansa näppäinyhdistelmää nopeasti ja tarkasti. Näppäimistö voi tuoda sinulle tyytyväisen ja tehokkaan kokemuksen.

Kestävä rakenne: Kaksinkertaisen ruiskupuristustekniikan käyttämissä näppäimissä olevat kirjaimet ja numerot, vedenpitävä etulevy ja metallipinta sekä ABS-materiaalista valmistetut avainkorkit etukannella varmistavat näppäimistön kestävyyden ja suojaavat sitä kuluminen.

Toimituksen sisältö: AUKEY KM-G6 105-näppäiminen LED-valaistu mekaaninen näppäimistö (DE-asettelu), avainkorkin vetäjä, käyttöohjeet, 24 kuukauden takuukortti.

Lisätiedot

Brand