Jännitteenkoetin

Free!

Tämän kyseisen Jännitteenkoetin tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 3 – 6 dollarin välissä! Todella yksinkertainen pieneen talouteen, en kuitenkaan suosittele tätä ammattilaiselle, koska sen laatu on mitä nyt on. Enkä tarkoita tällä sitä, että tuote olisi huono vaan sitä, että ammattilaiset joutuvat käyttämään kyseistä laitetta päivittäin ja normi ihminen ei tarvitse laitetta ehkä kuin muutaman kerran vuodessa.

Tämän takia normi ihminen ei tarvitse kuin tämän halvemman mahdollisimman laitteen. Laitteella siis mitataan yksinkertaisuudessaan jännitteitä, hyvä taloudessa jos pitää selvittää onko pistorasiassa virtaa vai ei!

 

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jännitteenkoetin

Tekniset tiedot:
Materiaali: ABS
Testialue: 6-500 V

Kyseisen Jännitteenkoetin tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Jännitteenkoetin Tämän kyseisen Jännitteenkoetin tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 3 - 6 dollarin välissä! Todella yksinkertainen pieneen talouteen, en kuitenkaan suosittele tätä ammattilaiselle, koska sen laatu on mitä nyt on. Enkä tarkoita tällä sitä, että tuote olisi huono vaan sitä, että ammattilaiset joutuvat käyttämään kyseistä laitetta päivittäin ja normi ihminen ei tarvitse laitetta ehkä kuin muutaman kerran vuodessa. Tämän takia normi ihminen ei tarvitse kuin tämän halvemman mahdollisimman laitteen. Laitteella siis mitataan yksinkertaisuudessaan jännitteitä, hyvä taloudessa jos pitää selvittää onko pistorasiassa virtaa vai ei!   Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0