Kenkä Geelipohjallinen

Free!

Tämän kyseisen Kenkä Geelipohjallinen tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2 -4 dollarin välissä! Kyseinen on todella ostettu tuote eBayn verkkokaupassa, elikkä on todellakin suosittu hitti menekki tuote! Tuotehan on todellakin yksinkertainen, ihan perus kengän pohjallinen. Jokseenkin laadukas ja halpa, jonka käyttöikä on vuosi, mikä yleensä on normaalin kengänpohjan ikä muutoinkin.

Tämä tuote kannattaa ehdottomasti hinta kilpailuttaa ja löytää paras mahdollinen hinta. On todellakin mahdollista löytää alle 2 dollarin hintaisia pohjallisia ja silloin kannattaa iskeä välittömästi! Suosittelen ostaa ainakin sen 2 paria heti kerralla, koska en usko, että rahasi menisivät hukkaan tämän ostettuasi. Muistutan, että tämä kyseinen pohjallinen voittaa useat Suomessa myydyt tuotteet hinnallaan ja laadullaan!

 

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Kuvaus

Kenkä Geelipohjallinen!

Ominaisuudet

Materiaali: EVA + geeli.
Väri: kuten kuvassa näkyy.
Jalkaterän leveys: n. 9,5 cm.
Jalkaterän paksuus: n. 0.45cm.
Koron paksuus: n. 1cm.
2 tyyliä valitsemasi mukaan: (Miehille: 250mm-285mm / Naisille: 225mm-255mm).
Sovellettavat olosuhteet: koripallo / baseball / juokseminen / vuorikiipeily / golf / vaellus / pyöräily.

Ominaisuudet:
Tarjoa vakautta ja mukavuutta. Tarjoa parasta mukavuutta urheilulle.
Pitää jalat viileänä, vähemmän hikoilua ja hajua.
Imee iskun ja stressin kävelystä tai seisomisesta.
Erittäin ohut, antaa sinulle mukavan tuen.
Geeli auttaa vähentämään jalkapainetta.
Soveltuu kaikenlaisiin urheilujalkineisiin, retkeilykenkiin, työkenkiin, urheilujalkineisiin jne.

Kyseisen Kenkä Geelipohjallinen tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Kenkä Geelipohjallinen Tämän kyseisen Kenkä Geelipohjallinen tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2 -4 dollarin välissä! Kyseinen on todella ostettu tuote eBayn verkkokaupassa, elikkä on todellakin suosittu hitti menekki tuote! Tuotehan on todellakin yksinkertainen, ihan perus kengän pohjallinen. Jokseenkin laadukas ja halpa, jonka käyttöikä on vuosi, mikä yleensä on normaalin kengänpohjan ikä muutoinkin. Tämä tuote kannattaa ehdottomasti hinta kilpailuttaa ja löytää paras mahdollinen hinta. On todellakin mahdollista löytää alle 2 dollarin hintaisia pohjallisia ja silloin kannattaa iskeä välittömästi! Suosittelen ostaa ainakin sen 2 paria heti kerralla, koska en usko, että rahasi menisivät hukkaan tämän ostettuasi. Muistutan, että tämä kyseinen pohjallinen voittaa useat Suomessa myydyt tuotteet hinnallaan ja laadullaan!   Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0