Kertakäyttöisiä Kenkä-Jalkasuojia

Free!

Tämän kyseisen Kertakäyttöisiä Kenkä-Jalkasuojia tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Tällaisen 100 kappaleen hinta liikkuu noin 3 – 5 dollarin välissä! Todella halpa määrä erityiseen ja helppoon käyttöön! Yksinkertaisesti tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita!

Nämä ovat nimensäkkin perusteella kertakäyttöisiä, varsinkin suihkussa näitä ei oikein pysty käyttämään toista kertaa! Suosittelen ostamaan tämän yhden 100 kpl setin ja kokeilla erilaisissa tilanteissa! Näkisin kuitenkin, että kaikki tämän teeman oloiset tuotteet ovat samankaltaisia.

 

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Kuvaus

Kertakäyttöisiä Kenkä-Jalkasuojia 100 kpl

Ominaisuus:

Valmistettu muovimateriaalista, aivan uusi ja korkea laatu.
Laadukas materiaali, kätevä ja kestävä.
Terveellinen, turvallinen ja ympäristöystävällinen, myrkytön ja mauton.
Joustavalla nauhalla, ei ole helppo liukua, helppo säätää.
Soveltuu kodin puhdistukseen, hotelliin, sateeseen ja niin edelleen.

Erittely:
Materiaali: Muovi.
Koko: Noin 14.57×5.91 ” / 37x15cm.
Väri: Sininen.

Kyseisen Kertakäyttöisiä Kenkä-Jalkasuojia tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Kertakäyttöisiä Kenkä-Jalkasuojia Tämän kyseisen Kertakäyttöisiä Kenkä-Jalkasuojia tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Tällaisen 100 kappaleen hinta liikkuu noin 3 - 5 dollarin välissä! Todella halpa määrä erityiseen ja helppoon käyttöön! Yksinkertaisesti tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita! Nämä ovat nimensäkkin perusteella kertakäyttöisiä, varsinkin suihkussa näitä ei oikein pysty käyttämään toista kertaa! Suosittelen ostamaan tämän yhden 100 kpl setin ja kokeilla erilaisissa tilanteissa! Näkisin kuitenkin, että kaikki tämän teeman oloiset tuotteet ovat samankaltaisia.   Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!
5 1 5 1
0 / 5 5