Ladattava Led Taskulamppu – Magneettinen

Free!

Tämän kyseisen ladattavan led taskulamppu magneettinen tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen tuotteen hinta liikkuu noin 4 – 12 dollarin välissä! Hinta haitari on suuri, koska kyseisestä tuotteesta myydään kahta eri mallia. Löytyy Pientä ja Suurta mallia. Kyseinen taskulamppu on siis ladattava ja sitä pystyy lataamaan esimerkiksi tietokoneen USB-porttia käyttämällä todella nopeasti.

Lampusta löytyy myös magneettinen pito, joka mahdollistaa sen kiinnittämisen kaikkeen metalliseen pintaan! Oiva väline varsinkin pakettiautossa! Todennäköisesti tuotteen akku – patteri ei kestä pakkasta, jonka pystyy kylläkin vaihtamaan! Mutta tuote pitää kuitenkin valitettavasti purkaa! Suosittelen valaisinta, joka todellakin tuo riittävästi valoa! En suinkaan käyttäisi rakennustyömaalla!

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Kuvaus

Ladattava Led Taskulamppu – Magneettinen

Kestävä materiaali: Tämä led-työvalo on valmistettu kovakumista, hikoilunestoista, liukumattomuudesta, alumiinin lämmönpoistosta päässä, tehokkaasta lämmönpoistosta ja pidentämästä lampun käyttöikää. Helppo kantaa ja säästää säilytystilaa taitettavan suunnittelun ansiosta.

 

5 tilaa ja ladattava: Sisäänrakennettu ladattava akku, voidaan ladata USB-portin kautta (USB-kaapelilla), valaistusmuotoja on 5: korkea kirkkaus / keskikokoinen kirkkaus / ajovalo / punainen varoitus / vilkku punainen, erittäin sopiva ulkona, auto korjaus- tai turvavalo.

 

360 ° kierto, magneettialusta ja koukku: 360 asteen kierto tarjoaa monikulmaisen valaistuksen, ja magneettialusta ja koukut antavat kätesi tehdä muita asioita yöllä. Soveltuu autokorjaukseen, kodin valaistamiseen, retkeilyyn, retkeilyyn, sähkökatkoksiin, hätätilanteisiin
LED-lamput, vihreä energiansäästö ja ympäristönsuojelu, pitkä käyttöaika.

 

Ladattava Led Taskulamppu – Magneettinen Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

 

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Ladattava Led Taskulamppu – Magneettinen Tämän kyseisen ladattavan led taskulamppu magneettinen tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen tuotteen hinta liikkuu noin 4 - 12 dollarin välissä! Hinta haitari on suuri, koska kyseisestä tuotteesta myydään kahta eri mallia. Löytyy Pientä ja Suurta mallia. Kyseinen taskulamppu on siis ladattava ja sitä pystyy lataamaan esimerkiksi tietokoneen USB-porttia käyttämällä todella nopeasti. Lampusta löytyy myös magneettinen pito, joka mahdollistaa sen kiinnittämisen kaikkeen metalliseen pintaan! Oiva väline varsinkin pakettiautossa! Todennäköisesti tuotteen akku - patteri ei kestä pakkasta, jonka pystyy kylläkin vaihtamaan! Mutta tuote pitää kuitenkin valitettavasti purkaa! Suosittelen valaisinta, joka todellakin tuo riittävästi valoa! En suinkaan käyttäisi rakennustyömaalla! Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0