Lippis – Lippalakki HipHop!

Free!

Tämän kyseisen Lippis – Lippalakki HipHop tyyliseen tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2.50 – 4 dollarin välissä! Todella loistava tuote ja erittäin halpa tyylinsä ja ulkomuotonsa takia! Tämmöiset “HipHop” teemaisen lippikset ovat nykyisin todellakin muotia ja mitä parasta eBaysta näitä löytyy todella halvalla vaikka varastoon! Todella laadukas tuote ja eikä omasta mielestäni mene rahat hukkaan tämän kanssa!

Erilaisia värimahdollisuuksia löytyy lukuisia ja joista itse voin suositella lämpimästi musta, khaki, coffee ja keltainen! Oma henkilökohtainen suosikkini on Coffee! Se tuo väriä, mutta se luo hillittyä tyyliä!

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lippis – Lippalakki HipHop!

 

Ominaisuudet:

Tyyli: Baseball – HipHop -lippis
Koko: Pään ympärys 55–60 cm / 21,6–23,6 tuumaa (hattu on säädettävissä)
Materiaali: Puuvillasekoitus

 

Kyseisen Lippis – Lippalakki HipHop teemaisen tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Lippis – Lippalakki HipHop! Tämän kyseisen Lippis - Lippalakki HipHop tyyliseen tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2.50 - 4 dollarin välissä! Todella loistava tuote ja erittäin halpa tyylinsä ja ulkomuotonsa takia! Tämmöiset "HipHop" teemaisen lippikset ovat nykyisin todellakin muotia ja mitä parasta eBaysta näitä löytyy todella halvalla vaikka varastoon! Todella laadukas tuote ja eikä omasta mielestäni mene rahat hukkaan tämän kanssa! Erilaisia värimahdollisuuksia löytyy lukuisia ja joista itse voin suositella lämpimästi musta, khaki, coffee ja keltainen! Oma henkilökohtainen suosikkini on Coffee! Se tuo väriä, mutta se luo hillittyä tyyliä! Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0