MSPORTS – Merkkinen PainoPallo

Amazon.de Price: 24,99  (as of 15/01/2021 18:27 PST- Details)

MSPORTS painopallo, joka soveltuu ammattikäyttöön kuntosaliin tai kotitreeniin. MSPORTS- painopalloilla olet kirjaimellisesti valmis treenaamaan. Msports pallojamme on kehitetty yhdessä kunto-ohjattajien kanssa kiinnittäen huomiota optimaaliseen painokoostumukseen ja luokitteluun.

Kuvaus

MSPORTS – Merkkinen PainoPallo!

MSPORTS painopallo, joka soveltuu ammattikäyttöön kuntosaliin tai kotitreeniin. MSPORTS- painopalloilla olet kirjaimellisesti valmis treenaamaan. Msports pallojamme on kehitetty yhdessä kunto-ohjattajien kanssa kiinnittäen huomiota optimaaliseen painokoostumukseen ja luokitteluun. Ihanteellinen joogaan, pilates-, kunto-urheilu-, kuntosali- ja kuntoihin.
Tuotemerkkilaatu – Valmistettu erittäin paksusta ja kestävästä materiaalista. Luistamaton kumipinta takaa lujan otteen jopa nopeilla ja dynaamisilla liikkeillä (voima- / kestävyysharjoittelu) harjoituksen aikana. Helposti pestävä muovipinnoitteen ansiosta ja lattialle lempeä, joten lääkepallot voidaan laittaa alas ilman huolia. Fysiologisesti vaaraton ja hygieenisesti virheetön, hajuton, ihoystävällinen ja kestävä.
Funktionaalinen kuntoharjoittelu – Harjoittelu käyttää dynaamisia liikkeitä, jotka ovat hyödyllisiä koko vartalolle lisäämään kuntoa ja saavuttamaan äänisen kuvan. Nykyään lääketieteellisistä palloista on tullut välttämättömiä tämän tyyppiselle harjoittelulle.
Vaikutus – Harjoittelu koostuu pääasiassa koko kehon harjoituksista, jotka edistävät lihaksen toiminnallista vuorovaikutusta. Keho oppii liikkumaan funktionaalisena yksikönä. Räjähtävyys ja nopeus, voima, kestävyys ja ketteryys paranevat lyhyissä harjoituksissa. Painonsa vuoksi monia lihaksia käytetään ja harjoitetaan palloa heitettäessä ja tartettaessa sekä erilaisia ​​harjoituksia tehtäessä.
Ominaisuudet – Materiaali: korkealaatuista muovimateriaalia. Väri: riippuu painosta, katso kuvat. Painot: 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg. Saat aina yhden paino pallon valitsemasi painon mukaan.

Lisätiedot

Brand

Colour

, , , , , , ,