Nenäkarvatrimmeri

Free!

Tämän kyseisen Nenäkarvatrimmeri tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 1 – 3 dollarin välissä! Todella halpa tuote, kylläkin Suomesta Gigantista voi saada tarjouksessa melkein samanlaisen tuotteet 1,5 – 2 euron hinnalla, mutta Kiinassa kyseinen alhainen hinta on arkipäivää!

Yksinkertainen laite, elikkä leikkaa nenäkarvat helposti ja kätevästi! Täysin samaista tekniikkaa, kuin mitä Suomessa kauppaketjut myyvät. Suosittelen lämpimästi tätä kyseistä pientä härpäkettä!

 

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Nenäkarvatrimmeri

Ominaisuudet

Kolmiulotteinen kaari-segmentti.
Ei vahingoita nenäonteloa ja vedenpitävä.

Upouusi kaareva, hypoallergeeninen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä.
Kätevä ja turvallinen.
Poista korkki terän suojaamiseksi.
Kumilla liukuva ON / OFF-kytkin.
Virtalähde: 1 AA-paristo (ei sisälly toimitukseen) – pieni virrankulutus
Väri: hopea

Kyseisen Nenäkarvatrimmeri tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Nenäkarvatrimmeri Tämän kyseisen Nenäkarvatrimmeri tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 1 - 3 dollarin välissä! Todella halpa tuote, kylläkin Suomesta Gigantista voi saada tarjouksessa melkein samanlaisen tuotteet 1,5 - 2 euron hinnalla, mutta Kiinassa kyseinen alhainen hinta on arkipäivää! Yksinkertainen laite, elikkä leikkaa nenäkarvat helposti ja kätevästi! Täysin samaista tekniikkaa, kuin mitä Suomessa kauppaketjut myyvät. Suosittelen lämpimästi tätä kyseistä pientä härpäkettä!   Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0