Painonnosto Käsi Pehmuste

Free!

Tämän kyseisen painonnosto käsi pehmuste tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2 – 5 dollarin välissä! Nykyjäänkin kyseinen tuote on paljon kalliimpi kuin 2 – 3 vuotta sitten, jolloin sen helposti pystyi ostamaan 2 dollarin hinnalla. Suosittelen ehdottomasti kyseistä tuotetta kuntosaliharjoitteluun, varsinkin missä käytetään tankoja. Materiaali on todella pehmeä ja todella hyvin sormiin uppoutuva.

Kyseistä tuotetta voi ostaa sinisenä tai punaisena. Tuotteella on noin yli vuoden pituinen elinkaari, tuote katsos kuluu todella nopeasti, varsinkin sormi kohdista. Kuitenkin hintaansa nähden ja kun tuote ei kerää epämieluisia hajuja, kuin normaali sali hanskat tekevät, suosittelen todellakin lämpimästi kyseistä tuotetta!

Tuotteen pystyt ostamaan esimerkiksi täältä eBay.com

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Painonnosto Käsi Pehmuste

Ominaisuudet:

Valmistettu premium- neopreenimateriaalista, hien imevä ja repäisykestävä.
Hieno ammattitaito, saumaton ommel, ei halkeilevaa, vankka ja luja.
Suojaa kättäsi kalluksella ja vähentää sormen väsymystä.
Mukava ja pehmeä käyttää, yksi koko sopii useimmille ihmisille.
Täydellinen erilaisiin kuntosaliharjoitteluihin: painonnosto, käsipainoharjoittelu, ristiharjoittelu, penkkivapautusharjoitukset, selkäharjoitukset, soutu, kehruu jne.

Erittely:
Materiaali: Neopreeni
Väri: Sininen, punainen (valinnainen)
Koko: Noin. 12,5 * 12,5 * 3 cm / 4,9 * 4,9 * 1,2 tuumaa
Paino: Noin 50g

 

Kyseisen Painonnosto Käsi Pehmuste Tuotteen pystyt ostamaan esimerkiksi täältä eBay.com

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Painonnosto Käsi Pehmuste Tämän kyseisen painonnosto käsi pehmuste tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2 – 5 dollarin välissä! Nykyjäänkin kyseinen tuote on paljon kalliimpi kuin 2 - 3 vuotta sitten, jolloin sen helposti pystyi ostamaan 2 dollarin hinnalla. Suosittelen ehdottomasti kyseistä tuotetta kuntosaliharjoitteluun, varsinkin missä käytetään tankoja. Materiaali on todella pehmeä ja todella hyvin sormiin uppoutuva. Kyseistä tuotetta voi ostaa sinisenä tai punaisena. Tuotteella on noin yli vuoden pituinen elinkaari, tuote katsos kuluu todella nopeasti, varsinkin sormi kohdista. Kuitenkin hintaansa nähden ja kun tuote ei kerää epämieluisia hajuja, kuin normaali sali hanskat tekevät, suosittelen todellakin lämpimästi kyseistä tuotetta! Tuotteen pystyt ostamaan esimerkiksi täältä eBay.com
5 1 5 1
0 / 5 5