Pallopumppu

Amazon.de Price: 16,99  (as of 27/01/2021 19:56 PST- Details)

Pallopumppu, jossa 6 neulaa, 1 suutin ja 1 letku – Tehokas ilmapumppu jalkapalloille, koripalloille, lentopalloille, rugbypallolle, rantapalloille, vesipolopalloille ja moneen muuhun pallomuotoon joka tarvitsee ilmaa!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pallopumppu!

Pallopumppu, jossa 6 neulaa, 1 suutin ja 1 letku – Tehokas ilmapumppu jalkapalloille, koripalloille, lentopalloille, rugbypallolle, rantapalloille, vesipolopallolle,

Tämä paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset urheilupallon paisuttamiseen. Kahden tyyppiset puhallettavat suuttimet tekevät näistä pumpuista sopivia melkein minkä tahansa tyyppisille venttiileille: urheilupallot, joogapallot, puhallettavat uima-allaslelut, ilmapatjat jne. Voidaan pumpata nopeasti ja helposti.

Sisällys:

  • 1 x urheilupallopumppu.
  • 1 x irrotettava, joustava kumiletku.
  • 2 x muoviset kartiosuuttimet.
  • 6 x täyttömetallineulat.

Tekniset tiedot:
Pallopumppu on valmistettu PP (polypropeenistä) muovista, eikä se ole ympäristölle vaarallinen. Se on kestävä ja erittäin helppo käyttää.


Ominaisuudet: ympäristöystävällinen, koska se ei käytä sähköä. Pumpun avulla voit täyttää urheilupallosi täydelliseen muotoonsa saadaksesi lisää pelivaihtoehtoja. 10 tuuman pallopumppu voi pumpata jopa 100 tilavuutta ilmaa urheilupallolle yhdellä iskulla.
Helppo käyttää: se on kestävä ja erittäin helppo käyttää. Upea lahja pojille ja tytöille. Lapset voivat käyttää muovistua kartiosuutinta myös puhallettaviin leluihin ja ilmapalloihin.
Kannettava: sen kompakti muotoilu (10 tuumaa pitkä ja painaa vain 80 g) tekee siitä kevyen ja pienen, joten se sopii mihin tahansa reppuun tai laukkuun, jolla on sivutaskut.
Lisävarusteet: mukana 6 puhallettavaa metallineulaa, 2 muovikartiosuuttinta ja 1 irrotettava taipuisa kumiletku. Suosittelemme voimakkaasti joustavan kumiletkun ja neulan käyttämistä urheilupallon täyttämiseen. Voit täyttyä eri kulmista estääksesi neulan pääsemisen palloon väärän toiminnan takia.
Kahden tyyppiset puhallettavat suuttimet tekevät näistä pumpuista sopivia melkein minkä tahansa venttiilityypin ja kokoon: jalkapalloja, koripalloja, lentopalloja, vesipallopalloja, rugby-palloja, verkkopallopalloja, kuntosalin palloja, joogapalloja, uimarenkaita, rantapalloja, puhallettavia tyynyjä, puhallettavia käsivarsirenkaat.

Lisätiedot

Brand

Colour

, , , , ,