Pokemon Go – Plus Nintendo Ranneke

Free!

Tämän kyseisen Pokemon Go – Plus Nintendo ranneke tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen tuotteen hinta liikkuu noin 7 – 15  dollarin välissä! Todella mahtava laite jokaiselle Pokemon Go pelin pelaajalle! Voi varmasti tuntua siltä, että kyseinen laite olisi tietynlainen huijaus laite! Se on kyllä totta, että kyseisen pelin pelaaminen helpottuu todella paljon tätä laitetta käyttämällä! 

Todella halpa laite nykyisin, kun se oli ennen noin 30 – 40 euron arvoinen. Nyt saa helposti alle 10 dollarilla, tietenkään kyseinen laite ei tule alkuperäisessä laatikossa, mutta viralliset Nintendo ohjeet näyttivät olevan alkuperäiset. Suosittelen lämpimästi jokaiselle Pokemon Go pelaajalle tätä laitetta!

Kyseisen tuotteen voit käydä ostamassa esimerkiksi vaikka eBay.com

 

 

Kuvaus

Pokemon Go – Plus Nintendo Ranneke

Ominaisuudet:
Tämä on Pokemon Go – Plus Nintendo Ranneke, joka linkittyy älypuhelimeesi Bluetoothin kautta ja ilmoittaa sinulle, kun Pokemon on lähellä tai PokeStop on läheisyydessä pyöritettäväksi.

Voit napata Pokemoneja tai suorittaa muita yksinkertaisia toimenpiteitä Pokemon Go – Plus rannekkeen painiketta painamalla. Laitteen Led- valo ilmoittaa lähellä olevasta asiasta.

Kerää marjat, pokemonit, poke pallot, munat ja kaikenlainen muu helposti ja kätevästi kyseisellä Pokemon Go – Plus rannekkeella.

Kyseisen Pokemon Go – Plus Nintendo Ranneke tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBay.com

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Pokemon Go – Plus Nintendo Ranneke Tämän kyseisen Pokemon Go - Plus Nintendo ranneke tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen tuotteen hinta liikkuu noin 7 – 15  dollarin välissä! Todella mahtava laite jokaiselle Pokemon Go pelin pelaajalle! Voi varmasti tuntua siltä, että kyseinen laite olisi tietynlainen huijaus laite! Se on kyllä totta, että kyseisen pelin pelaaminen helpottuu todella paljon tätä laitetta käyttämällä!  Todella halpa laite nykyisin, kun se oli ennen noin 30 - 40 euron arvoinen. Nyt saa helposti alle 10 dollarilla, tietenkään kyseinen laite ei tule alkuperäisessä laatikossa, mutta viralliset Nintendo ohjeet näyttivät olevan alkuperäiset. Suosittelen lämpimästi jokaiselle Pokemon Go pelaajalle tätä laitetta! Kyseisen tuotteen voit käydä ostamassa esimerkiksi vaikka eBay.com    
0 1 5 0
0 / 5 0