Ripustettava 24- Taskuinen Säilytysteline

Free!

Tämän kyseisen Ripustettava 24- Taskuinen Säilytysteline tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 4 – 9 dollarin välissä! Todella edullinen tuote, jota en itse ainakaan henkilökohtaisesti ole nähnyt vastaavanlaisia Suomessa myynnissä! Suosittelen lämpimästi kyseistä tuotetta varsinkin siivouskaappiin kiinnitettäväksi, mihin saa helposti survottua ja laitettua erilaisia siivous rättejä ja välineitä.

Joihinkin kaapistojen oviin tämä voi olla liian pitkä, mutta osittain sopii varsinkin Suomalaisiin standardi oviin. Kenkiä en näihin kovin pistäisi vaan säilyttäisin jotain pehmeää, esimerkiksi vöitä tai muita samankaltaisia pien tuotteita! Näitä löytyy omasta taloudesta 3kpl, elikkä ei ole ollut mikään huti ostos!

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Kuvaus

Ripustettava 24- Taskuinen Säilytysteline

Materiaali: Kuitukangas
Väri: Kahvi – Ruskea
Koko: 25 * 15 * 3cm / 9,75 * 5,85 * 1,17 tuumaa

 

Kyseisen Ripustettava 24- Taskuinen Säilytysteline tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Ripustettava 24- Taskuinen Säilytysteline Tämän kyseisen Ripustettava 24- Taskuinen Säilytysteline tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 4 - 9 dollarin välissä! Todella edullinen tuote, jota en itse ainakaan henkilökohtaisesti ole nähnyt vastaavanlaisia Suomessa myynnissä! Suosittelen lämpimästi kyseistä tuotetta varsinkin siivouskaappiin kiinnitettäväksi, mihin saa helposti survottua ja laitettua erilaisia siivous rättejä ja välineitä. Joihinkin kaapistojen oviin tämä voi olla liian pitkä, mutta osittain sopii varsinkin Suomalaisiin standardi oviin. Kenkiä en näihin kovin pistäisi vaan säilyttäisin jotain pehmeää, esimerkiksi vöitä tai muita samankaltaisia pien tuotteita! Näitä löytyy omasta taloudesta 3kpl, elikkä ei ole ollut mikään huti ostos! Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
5 1 5 1
0 / 5 5