Säilytys kori – Useita Kuoseja!

Free!

Tämän kyseisen Säilytys kori – Useita Kuoseja tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2 – 4 dollarin välissä! Todella edullinen pieni säilytys kori, jolla näen olevan pitkäikäinen elämän käyttökaari! Tuote on sinällänsä halpa, mutta näitä valitettavasti joutuu ostamaan 4 kappaletta, koska on niin näppärä ja vetovoimainen säilytyskori jolle varmasti löytyy käyttökohde.

Tuote on vesikestävä, mutta en suosittele kohdistettua sijaintia missä se joutuu koko ajan veden kanssa kosketuksiin. Suosittelen lämpimästi!

 

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Kuvaus

Säilytys kori – Useita Kuoseja!

Kantokahvat valmistettu puuvillasta ja pellavasta, tukevalla pohjalla ja kahdella paksulla kahvalla sivuilla helppoa nostamista ja kantamista varten.
Koko: 20 * 16 * 12,5 cm
Materiaali: Puuvilla.
Täydellinen kotiin, toimistoon, lastentarhaan, vaatekaappiin, makuuhuoneisiin, kylpyhuoneisiin, ruokakomeroon, työpöydälle, yliopiston asuntolaan ja muihin.
Väri: Useita eri kuoseja!

Kyseisen Säilytys kori – Useita Kuoseja tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Säilytys kori – Useita Kuoseja! Tämän kyseisen Säilytys kori - Useita Kuoseja tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 2 - 4 dollarin välissä! Todella edullinen pieni säilytys kori, jolla näen olevan pitkäikäinen elämän käyttökaari! Tuote on sinällänsä halpa, mutta näitä valitettavasti joutuu ostamaan 4 kappaletta, koska on niin näppärä ja vetovoimainen säilytyskori jolle varmasti löytyy käyttökohde. Tuote on vesikestävä, mutta en suosittele kohdistettua sijaintia missä se joutuu koko ajan veden kanssa kosketuksiin. Suosittelen lämpimästi!   Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0