Teräksinen Hyppynaru

Free!

Tämän kyseisen Teräksinen Hyppynaru tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 3 – 5 dollarin välissä! Todella mahtava ja laadukas hyppynaru tuote. Jos haet jokseenkin ammattilaisten käyttöön soveltuvaa hyppynarua, se on tässä! En missään nimessä suosittele tätä hyppynarua sisäkäyttöön, koska se “naruhan” siis on metallista tehty! Tämä pistää sinun lattian ehdottomasti rikki!

Suosittelen tuotetta ulkokäyttöön ja todella intensiiviseen urheiluun. Todella huippu tuote ja halpa! Kestää aikansa kuitenkin, kun pääset säätämään omaa henkilökohtaista pituuttasi hyppynarulle. Suosittelen miettiä, että kuinka pitkältä väliltä aiot kaapelia lyhentää tulevaisuutta ajatellen.

 

Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Teräksinen Hyppynaru

Tämä köysi on hieno crossfit harjoitteluun tai päivittäisiin aerobiikka harjoituksiin. Tällä on helppo tehdä ristikkoliikkeitä, kaksinkertaisia ja jopa kolminkertaisia alaliikkeitäsi helpommin ja hauskemmin. Täydellinen aloittelijoille ja edistyneille!

3 metriä pitkä ja täysin säädettävä kaapeli tekee siitä kätevän sekä aikuisille että lapsille. Joko säädä ruuveilla tai leikkaa kaapeli yksinkertaisesti haluttuun pituuteen.
Suunnittelimme tämän nopeusköyden paitsi pyörimään myös erittäin kevyesti. Kahva on pidempi kuin normaalit hyppyköydet, mihin on mukavampaa tarttua.

Materiaali: Alumiiniseos

Kyseisen Teräksinen Hyppynaru tuotteen voit ostaa esimerkiksi eBaysta.

Ostappa.com sivustolta löytyy myös muitakin mielenkiintoisia ja valmiiksi suositeltuja testattuja tuotteita!

Teräksinen Hyppynaru Tämän kyseisen Teräksinen Hyppynaru tuotteen pystyt ostamaan eBaysta tai Aliexpressistä. Yksittäisen kappaleen hinta liikkuu noin 3 - 5 dollarin välissä! Todella mahtava ja laadukas hyppynaru tuote. Jos haet jokseenkin ammattilaisten käyttöön soveltuvaa hyppynarua, se on tässä! En missään nimessä suosittele tätä hyppynarua sisäkäyttöön, koska se "naruhan" siis on metallista tehty! Tämä pistää sinun lattian ehdottomasti rikki! Suosittelen tuotetta ulkokäyttöön ja todella intensiiviseen urheiluun. Todella huippu tuote ja halpa! Kestää aikansa kuitenkin, kun pääset säätämään omaa henkilökohtaista pituuttasi hyppynarulle. Suosittelen miettiä, että kuinka pitkältä väliltä aiot kaapelia lyhentää tulevaisuutta ajatellen.   Tuotteen löydät vaikka esimerkiksi täältä eBay.com
0 1 5 0
0 / 5 0