VicTsing 149 – pelinäppäimistö

Amazon.de Price: 29,99  (as of 15/01/2021 18:24 PST- Details)

VicTsing 149 -pelinäppäimistö!

Upea Rainbow-taustavalaistu näppäimistö, pelaajille kuin myös ammattikäyttöön!

Kuvaus

VicTsing 149 -pelinäppäimistö

Tuotteen Kuvaus:
Tämä on kiinteä ominaisuus Upea Rainbow-taustavalaistu näppäimistö, korkealaatuinen silkki kuten kangas ja ammattipainikkeiden asettelu. Tarjoa poikkeuksellisen hyvää käyttökokemusta. Se on paras kumppanisi, joko pelissä tai työpaikalla.
Haamukuvien estävät avaimet
‘Haamukoneiden torjunnassa on 19 avainta: “Q”, “A” – “Z”, “W”, “S”, “x”, “E”, “D”, “C”, “B”, “Tila”, “YLÖS”, “ALAS”, “vasen”, “oikea”, “välilehti”, “Vanha _ L / V”, “Ctrl _ L / F” ja “Vaihto _ L. Voit nauttia heidän peli täydellinen ilman näitä ohjelmia
Vaihtotoiminto
“Voit painaa fn ja” W “, jos haluat, että” W “,” S “,” A “ja” D “vastaavat” ylös “,” alas “,” vasemmalle “ja” oikealle “. Ihanteellinen työpaikallasi pelissä .
Suuri kapasiteetti
Silikoninäppäimistö on nestemäistä ja johtavaa kalvoa, jolla on korkea joustavuus. Näppäinten käyttöikä on yli 10 miljoonaa kertaa.
Helppo asentaa
Plug & Play, helppokäyttöinen USB-kaapelin avulla, kuljettajaa ei ole erforderlich.
tekniset tiedot

Koko: (korkeus x leveys x syvyys): 438 × 190 × 28,05 mm
Nettopaino: 960 g
Käyttöjännite: 5 V
Käyttövirta: ≤ 300mA

Pakkaus sisältää:
1 × langallinen pelinäppäimistö
1 x käyttöopas

Varmista, että tämä sopii kirjoittamalla mallinumero:
1. Rainbow LED-taustavalonäppäimistö. Värikäs sateenkaaren taustavalo heille suuressa leikkiympäristössä. Valikoimissasi on pysyvä valaistus ja automaattinen hengittävä valaistus 2 taustavalotilaa. Voit myös säätää kirkkautta ja taustavalo on Atemgeschwindigkeit haluamallasi tavalla. FN + LED, taustavalo pois päältä.
2,19 haamukoneiden esto ja 12 multimediaavainta. Haamukuvien estävä tekniikka sallii useiden näppäimien saavuttaa nopeat reaktiot pelataksesi kerralla. 12 multimedianäppäimen yhdistelmää työn tai pelaamisen helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden parantamiseksi.
3. korkea laatu ja luotettava suorituskyky. Paneeli kaikki metalliset materiaalit, iskunkestävä ja kulutusta kestävä. Iho, kuten sen kumiöljypäällyste, lisää herkän tunnelman. Kelluvan napin muotoilu, korkeus on vähemmän kuin puolet tavallisesta erittäin ohut erittäin korkea tehokkuus. Ainutlaatuiset laserveistäjät, joita ei ole helppo haalistaa.
4. ergonominen, integroitu lepo käsipalloon. Käden rannetuen sopivan korkeuden ansiosta ranne voidaan asettaa mukavasti näppäimistölle. Kevyt tuki rannetta, joten ranne helposti. Maksimoi kätesi mukavuus vastaamaan pitkäaikaisen pelin tai työskentelyn tarpeita.
5. vahva yhteensopivuus. Tämä langallinen pelinäppäimistö, jossa on Windows 95/98 / XP / 2000 / ME / Vista / 7/8/10 ja Mac OS -yhteensopiva. Huomaa, että multimedianäppäinyhdistelmät Mac-järjestelmä on saatavana.

Lisätiedot

Brand